"Healing Sessie" 
Dr. Fritz & Medium Roberto Barbosa 21 & 22 september 2024

Stichting High Light Creations

organiseert na een groot succes opnieuw een healing weekend in Nederland op 

21 & 22 september 2024 met 

Medium Roberto Barbosa

"Je bent niet alleen" dr. Fritz


 

Medium Roberto Barbosa - English version

Roberto komt uit Brazilië en is een genezend medium sinds 1995 geeft hij door heel Brazilië lezingen en is schrijver. Zijn boeken zijn vertaald in het Deens, Engels, Frans en Duits. 

Als directeur van het Adolf Fritz instituut is hij de grondlegger van zeven Spiritist huizen in Clará. Hij reist door de Verenigde Staten en Europa om spirituele operaties uit te voeren met spirit arts Dr. Fritz. Roberto zal in Nederland spirituele operaties en Amor therapie uitvoeren. 

Hij is bouwkundig ingenieur en ondernemer, vader van 3 kinderen en verloofde van Ana Carolina. In 2020 was Roberto Barbosa voor het laatst in Nederland. Dankzij bezoeken aan Frankrijk hebben vele mensen veranderingen ondervonden in hun ziektebeeld, de diagnose is verdwenen, een terugkeer naar normale gezondheid met bewijs via röntgenfoto's en de bevestiging van hun bezochte specialist. Je mag de diagnose geloven maar niet de prognose. 

Spirituele operaties 

deze kunnen iedere ziekte behandelen, zijn in Zuid Amerika normaal (het wordt niet gebruikt om westerse geneeskunde te vervangen) en het succes wordt versterkt mede door de wil van de patient. Gedurende zijn bezoek aan Nederland bieden Roberto en dr. Fritz spirituele operaties aan tijdens deze  sessies, je mag vragen om hulp voor drie verschillende symptomen of ziekten, ook verslavingen, alchohol, roken, gokken etc. kunnen tijdens deze sessies worden behandeld. Roberto maakt geen gebruik van  messen of iets dergelijks  om het fysieke lichaam in te gaan.

 

Amor therapie

Dr. Fritz legt uit; hij heeft een team van meer dan dertig duizend doktoren in spirit waar hij mee werkt. Deze doktoren hebben een fysiek leven hier op aarde gehad, sinds zij overgegaan zijn wensen ze hun eigen reis te vervolgen door te helpen in ons leven. De avondsessies van AMOR Therapie zijn ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met angst, depressie, negatieve gedachten, verdriet inclusief suïcidale gevoelens. Het is een afstemming van de geest en lichaam therapie.

Na de behandeling 

Richtlijnen voor enkele regels die u na uw ingreep moet volgen: 

  • Verwijder NIET de pleister die de operatie bedekt. 
  • Wacht tot het op natuurlijke wijze van uw huid valt In de komende 24 uur. 
  • Eet geen rood vlees In de komende 7 dagen. 
  • Het wordt aanbevolen dat u geen alcohol drinkt of rookt. Drink je gemagnetiseerd water de komende 7 dagen door 3 keer per dag 4 slokjes water te nemen. 
  • Stop nooit met medische behandelingen. Volg altijd het advies van uw arts op. SPIRITUELE AFSTANDSBEZOEKEN
  • De komende twee avonden op dinsdag en donderdag, waar je ook bent, gaat je LOVE-therapie door met een behandeling van ongeveer 30 minuten. De aangeboden tijden zijn: 21:00, 22:00, 23:00 en middernacht, kies degene die het beste bij je past. Ga 10 minuten voor de gekozen tijd naar bed met positieve gedachten om de continuïteit van je genezing te ontvangen. 
  • U dient vooraf het volgende te doen: 1. Geen vlees eten 6 (zes) uur voor en 6 (zes) uur na het spirituele bezoek. 2. Zet 1⁄2 kopje schoonmaakalcohol 96% (Etos shop) naast je en gooi de alcohol de volgende ochtend weg. 3. Vul alleen elke donderdag een (1) waterfles en plaats deze naast je. Drink dit water, neem 4 slokjes water, 3 keer per dag, tot aanstaande donderdag. Maakt u zich geen zorgen als u tijdens deze behandeling in slaap valt, dit heeft geen gevolgen.