"Healing Sessie" 
Dr. Fritz & Medium Roberto Barbosa 21 & 22 september 2024

 Boeken van Roberto Barbosa € 20,00 pst. gesigneerd met een persoonlijke boodschap:

  • Spiritist Healing, engels
  • Mediumship, engels
Boek direct


Little Buddha - Meditatiestoel

Welkom bij Little Buddha, de perfecte meditatiestoel om je te helpen ontspannen, tot rust te komen en je meditatiepraktijk naar een hoger niveau te tillen. Onze meditatiestoel is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten, zodat je een optimale meditatie-ervaring kunt beleven.
Kenmerken
* Ergonomisch ontwerp: De Little Buddha meditatiestoel is speciaal ontworpen om een comfortabele zithouding te bevorderen tijdens het mediteren. Het biedt goede ondersteuning voor je rug en zorgt ervoor dat je ontspannen kunt zitten, zelfs tijdens langere meditatiesessies.
* Hoogwaardige materialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor onze meditatiestoelen. De stoel is gemaakt van duurzaam hout en is bekleed met zachte, ademende stof die zorgt voor een aangename zitervaring.
* Verstelbaarheid: De Little Buddha meditatiestoel is verstelbaar, waardoor je de stoel kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en lichaamsbouw. Hierdoor kun je de meest comfortabele zithouding vinden die past bij jouw meditatiepraktijk.
* Draagbaarheid: Onze meditatiestoel is licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen of mee te nemen. Je kunt het eenvoudig inklappen en meenemen naar je meditatiegroep, retraites of waar je maar wilt mediteren.
Voordelen van mediteren met de Little Buddha
* Verbeterde focus: Het comfortabele ontwerp van de Little Buddha meditatiestoel helpt je om gemakkelijk in een diepe meditatiestaat te komen. Het minimaliseert afleidingen en ondersteunt een betere concentratie, waardoor je je focus kunt verbeteren.
* Rugondersteuning: Langdurig zitten in een oncomfortabele houding kan rugklachten veroorzaken. De Little Buddha meditatiestoel biedt uitstekende rugondersteuning, waardoor je rugpijn kunt verminderen en een gezonde zithouding kunt behouden tijdens het mediteren.
* Gemak en gemakkelijk gebruik: In vergelijking met meditatiekussens of traditionele zitposities biedt de Little Buddha meditatiestoel een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke optie. Je kunt snel en moeiteloos op de stoel gaan zitten en je meditatiesessie beginnen.
Bestel nu:
Ontdek zelf de voordelen van de Little Buddha meditatiestoel en bestel vandaag nog op meditatiestoel.nl. We bieden een snelle levering en uitstekende klantenservice. Neem contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over onze meditatiestoel. De stoel is € 179,00 en beperkt, op=op