"Healing weekend" 
Dr. Fritz & Medium Roberto Barbosa                                                      9 - 10 en 11 Juni 2023 in Nederland          

Stichting High Light Creations
organiseert na een groot succes 
opnieuw een healing weekend                               in Nederland op 9 -10 en 11 juni 2023 met 

Medium Roberto Barbosa

"Je bent niet alleen"   dr. Fritz

 


 

Medium Roberto Barbosa - English version

Roberto komt uit Brazilië en is een genezend medium sinds 1995 geeft hij door heel Brazilië lezingen en is schrijver. Zijn boeken zijn vertaald in het Deens, Engels, Frans en Duits. 

Als directeur van het Adolf Fritz instituut is hij de grondlegger van zeven Spiritist huizen in Clará. Hij reist door de Verenigde Staten en Europa om spirituele operaties uit te voeren met spirit arts Dr. Fritz. Roberto zal in Nederland spirituele operaties en Amor therapie uitvoeren. 

Hij is bouwkundig ingenieur en ondernemer, vader van 3 kinderen en verloofde van Ana Carolina. In 2020 was Roberto Barbosa voor het laatst in Nederland. Dankzij bezoeken aan Frankrijk hebben vele mensen veranderingen ondervonden in hun ziektebeeld, de diagnose is verdwenen, een terugkeer naar normale gezondheid met bewijs via röntgenfoto's en de bevestiging van hun bezochte specialist. Je mag de diagnose geloven maar niet de prognose. Spirituele operaties kunnen iedere ziekte behandelen, zijn in Zuid Amerika normaal (het wordt niet gebruikt om westerse geneeskunde te vervangen) en het succes wordt versterkt mede door de wil van de patient. Gedurende zijn bezoek aan Nederland bieden Roberto en dr. Fritz spirituele operaties aan tijdens deze  sessies, je mag vragen om hulp voor drie verschillende symptomen of ziekten, ook verslavingen, alchohol, roken, gokken etc. kunnen tijdens deze sessies worden behandeld. Roberto maakt geen gebruik van  messen of iets dergelijks  om het fysieke lichaam in te gaan.

Amor therapie
Dr. Fritz legt uit; hij heeft een team van meer dan dertig duizend doktoren in spirit waar hij mee werkt. Deze doktoren hebben een fysiek leven hier op aarde gehad, sinds zij overgegaan zijn wensen ze hun eigen reis te vervolgen door te helpen in ons leven. De avondsessies van AMOR Therapie zijn ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met angst, depressie, negatieve gedachten, verdriet inclusief suïcidale gevoelens. Het is een afstemming van de geest en lichaam therapie.